LED spot til indbygning på badeværelset

LED spot til badeværelset

Når lyset skal vælges, er spot til badeværelset en god vej at gå. Læs her hvorfor.

LED spot til badeværelset har en klar fordel i at fordele lyset i hele rummet, så man får et godt arbejdslys. Hvis man samtidig vælger dæmpbare spots, kan man også skabe en hyggelig stemning.

Den gode lyskvalitet

Når man køber nye LED spots til indbygning er lyskvaliteten en vigtigt faktor. Med de gamle halogen og glædepærer kunne man skabe en lyskvalitet, som lå meget tæt på dagslys. Dette giver naturlige og livlige farver. Denne lyskvalitet kaldes også RA-værdi, og jo tættere man kommer på 100, jo tættere på dagslys kommer man.
I starten havde LED pære svært ved at komme op i nærheden af denne kvalitet, men nu om dage er de blevet meget meget bedre. De rigtig gode LED pærer kan leverer RA-værdier på over 95.
Dem kan du finde her LED spot til indbygning med høj RA-værdi

LED spots med dæmp

Selvom det er fint med et godt lys på badeværelset, kan det også være rart sommetider at have muligheden for dæmpe lyset og skabe en varm hyggelig stemning. Med dæmpbare LED indbygningsspots kan man opnå netop dette. De fleste kan dæmpes langt ned i lysstyrke, så stemningen kan sættes som man ønsker. Nogle LED pærer i høj kvalitet kan samtidig også dæmpe ned til en varm hvid, i modsætning til de fleste andre LED, som bare skruer ned for lysstyrken til en lidt farveløs tone. Denne funktion kaldes bl.a. softtone, dim to warm o.lign. Her kan du set et udvalg af LED spot og pære med softtone.

Den fulde overblik

Hvis du vil vide mere om mulighederne med LED spot til indbygning til badeværelset, samt regler og retningslinjer kan du læse mere i denne uddybbende guide.

Andre gode artikler

LED er bestemt kommet for at blive, der er efterhånden kun fordele ved dem. Herunder besparelsen og holdbarhedstiden som i sidste ende også gavner miljøet.
Vil du holde dig opdateret på nyheder og artikler omkring LED kan du følge med her.