LED indbygningsspot direkte i isolering

LED indbygningsspot direkte i isolering

Ved installering og montering af spots i isoleringen, er det vigtigt at spottet er godkendt til det. Ellers kan varmepåvirkningen blive et problem.F-Hat beskyttelse

Når man skal installere et LED indbygningsspot direkte i isolering, typisk i loft eller skrå vægge, er det vigtig at man er opmærksom på de omkringliggende materialer. I lofter er der typisk isolering bagved loftspladerne. Og her er det ikke alle spots som kan monteres, p.g.a. varmeudviklingen fra selve spottet eller lyskilden.
Derfor kan man tilkøbe en sikkerhedskappe kaldet en F-Hat, som monteres på bagsiden af spottet. Denne sørger for en sikkerhedsafstand mellem den varme dele af spottet og nærliggende materialer og konstruktioner.


LED spots til direkte indbygning i isolering

Der findes også spots som er godkendt til at blive monteret direkte i isoleringen. Dette er typisk oplyst i specifikationerne eller beskrivelsen på produktet. Eller på kassen, hvis du køber i en fysisk butik.

LED indbygningsspots der er godkendt til isolering er nemmere at have med at gøre, da man undgår at skulle betale ekstra for en F-Hat. Der er også stadig alsidighed i monteringen, da spottet fylder en del mindre end F-Hatten.
Find et bredt udvalg af LED indbygningsspot direkte i isolering her.